heroimage
Professionell kontorsstädning i Borås
Boka en företagsstädning i Borås och få till en fräsch och funktionell arbetsmiljö för att medarbetare ska trivas och besökare känna sig välkomna.
Anmäl ditt intresse här!

Professionell kontorsstädning i Borås

"Det är så lätt att glömma bort att säga till när allt fungerar som det ska" säger våra kunder. Det är vi nöjda med. Det är så företagsstädning i Borås ska fungera.

Söker du kontorsstädning i Borås? På HomeMaid i Borås tycker vi att en ren arbetsplats med hög trivsel är viktigt. Vare sig det handlar om kladdiga whiteboards, trassliga sladdhärvor, smutsiga golv eller metallspån kan vi hjälpa till att skapa en bra arbetsmiljö. Vi kan förlägga kontorsstädningen både på och utanför arbetstid och så ofta som passar er. 

Utöver vanlig kontorsstädning kan vi även hjälpa till med vattning av blommor, trappstädning, påfyllning av förbrukningsmateriel eller vad er verksamhet än kan tänkas behöva.

VAD INGÅR I FÖRETAGSSTÄDNINGEN?

I en företagsstädning ingår precis det ni vill. Vi kommer givetvis med rekommendationer baserat på erfarenhet men era egna behov känner ni bäst själva. I många fall får verksamheten styra behovet. I en kontorsmiljö är behovet mindre än i ett kök eller en verkstadsyta men företaget kanske har alla tre? Enklast är att vi träffas och tillsammans gör upp ett schema för hur just ni vill ha ert företag städat. 

Vad kostar en företagsstädning i Borås?

Priset på företagsstädning varierar och beror bl.a på var ni har era lokaler samt hur stort kontoret är. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och hittar en lösning tillsammans som passar er.

Dina kontaktuppgifter

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Borås, vi har 23-års erfarenhet i branschen
Telefon
033-400 13 10
Adress
Fabriksgatan 11, 503 38 Borås
Öppettider
Vår kundtjänst når du på telefon 7-16 måndag till fredag