heroimage
Uppgifter om din bostad

Visningsstädning Båstad

Få saker är så viktiga vid en visning som hur ren bostaden är. Det är grunden som måste vara på plats, annars spelar fotografering, visningsstyling och mäklarens skicklighet ingen roll. Vi på HomeMaid i Båstad vet vad som krävs inför en visning.

"Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck" brukar det heta. Det kan vara viktigt att ha det i åtanke inför en visning. Din bostad får bara en chans att göra ett riktigt bra första intryck. Att den då uppfattas som ren, fräsch och inbjudande är extremt viktigt för att fånga de potentiella köparnas intresse. 

På HomeMaid i Båstad vet vi vad som krävs för imponera på potentiella köpare. Vi har en checklista baserad på över 15 års erfarenhet av visningsstädningar och tar dessutom gärna emot dina önskemål, ingen känner trots allt ditt hem lika väl som du. 

Fundera över när en visningsstädning ska bokas in. Kanske gör den som mest nytta redan innan fotograferingen? Skulle det behövas kan vi även hjälpa till med kompletterande städ inför eller mellan visningarna. Tänk också på att visningsstädning med fördel kombineras med fönsterputsning, bättre ljusinsläpp och utsikt kan göra underverk för din bostad.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Båstad!
Telefon
0431-47 30 10
Adress
Hallandsvägen 19, 269 36 Båstad
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer