heroimage
Tvätt & strykning Båstad
Efter städningen är tvätten ofta den tyngsta sysslan där hemma.
Kontakta oss

Tvätt & strykning Båstad

Börjar tvätten kännas som ett evigt projekt som tar bort både tid och glädje från dina lediga helger med familjen? Blir walk-in garderoben aldrig riktigt sorterad och gardinerna aldrig strukna och invikta i linneskåpet?

Vi kan göra mycket mer än bara hjälpa till med tvätten. Av erfarenhet vet vi att det minst lika ofta är sortering, vikning, strykning och undanplockning av tvätten som tar tid och energi. Vi kan självklart hjälpa till med detta. Vore det inte skönt att kunna lämna ett par maskiner ren tvätt i en hög där hemma och veta att den kommer att vara vikt, struken och undanplockad när du kommer hem från jobbet?

hjälp med tvätt i Båstad

Tjänsten kan beställas både som separat tjänst och i samband med din ordinarie hemstädning. Ett populärt alternativ är att låta oss på HomeMaid i Båstad ta hand om byte och tvätt av gardiner. Vi hjälper också gärna till med städning av garderober. Vi tar på oss att tömma och städa garderoben för att sedan vika in och stryka alla kläder igen. Behövs det putsar vi givetvis också skor.

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig få lite mer fritid. Vi tycker inte att helgerna ska gå åt till att bestiga ett berg av tvätt. 

Dina kontaktuppgifter

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Båstad!
Telefon
0431-47 30 10
Adress
Hallandsvägen 19, 269 36 Båstad
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

Vi är med i kampen mot barncancer – det är vi stolta över!

Barn och cancer hör inte ihop. Gör som vi, stöd Barncancerfonden. Tillsammans håller vi cancer borta från barn!