heroimage
Uppgifter om din bostad

Storstädning Båstad

Ibland vill man ha det sådär extra rent hemma. Sådär rent att det riktigt känns i luften när man tar ett djupt andetag. Vi på HomeMaid i Båstad vet vad som krävs för att åstadkomma den känslan. 

unna er en storstädning

Vare sig det är för gästernas eller din egen skull så finns det alltid tillfällen då man vill ha hemmet i toppskick. Vårstädningen, inför långhelgerna eller kanske bara en ordentlig storstädning efter semestern? Vi rekommenderar att ett hem storstädas två gånger per år. 

I en storstädning går vi verkligen igenom  en bostad från tak till golv. Dammtorkning, dammsugning, våttorkning av öppna ytor och golv och rengöring av vitvaror är bara några exempel på vad som ingår. Vi följer en noga genomarbetad checklista baserad på 20 års erfarenhet av att rengöra bostäder. 

Vi vill även passa på att tipsa om att kombinera storstädning med fönsterputsning. Dels för att det är ett bra tillfälle att få det gjort men också för att fönsterputsning gör väldigt mycket för hur rent ett hem uppfattas. 

Hör av dig till oss så berättar vi mer.

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Båstad!
Telefon
0431-47 30 10
Adress
Hallandsvägen 19, 269 36 Båstad
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer