heroimage
HomeMaid <3 Trädgårdslycka
Vi tar hand om all din städning!
Kontakta oss

HomeMaid <3 Trädgårdslycka

På HomeMaid vet vi att det ibland är svårt att få tiden att räcka till. Vi vet också hur otroligt skönt det är att komma hem till ett nystädat hem. Det är därför vi finns. Vi erbjuder dig som kund hos Trädgårdslycka 20% rabatt på första städtillfället vid tecknande av abonnemang. Gäller vid ett tillfälle per kund.

Vare sig du vill ha regelbunden städning i hemmet eller bara få det lite extra rent innan svärmor kommer på besök finns vi här för dig. Som kund hos Trädgårdslycka får du ta del av detta erbjudande. Allt du behöver göra är att fylla i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och tar hand om allt. 

Vår ambition är att vara Sveriges bästa hemserviceföretag, det uppnår vi genom att ha branschens bästa anställda. Alla våra anställda har självklart kollektivavtal, riktiga anställningar och gedigna utbildningar. Dessutom är så väl vår personal som ditt hem självklart försäkrat när vi är där och jobbar. 

Vanliga frågor:

Vad behöver jag ha hemma?

En dammsugare och en extra påse. Allt annat ställer vi ut hos dig när vi påbörjar vårt uppdrag. Trasor, microfiberdukar, spegeldukar, mopp, hink, medel och allt annat vi behöver för att göra vårt jobb. Dessutom är det självklart fritt för dig att använda om du själv vill städa mellan våra tillfällen. 

Husdjur?

Vi på HomeMaid tycker om djur. Så länge dina husdjur inte är aggressiva eller farliga är det inget som helst problem. Vi uppskattar dock om du informerar oss om dem så att vi inte skickar personal med allergier till dig. Om ditt husdjur t.ex ogillar dammsugaren brukar vi kunna lösa det genom att flytta det till ett annat rum medan vi gör dammsuger. 

Kan ni hjälpa mig med...?

Ja. I regel kan vi det. Utöver den vanliga städningen är det vanligt att vi hjälper våra kunder med vardagssysslor som att byta sängkläder, styrka skjortor, byta handdukar, vika tvätt eller göra rent ugn och kylskåp. Om det är något du undrar över, bara säg till så kan vi säkert lösa det åt dig. 

Dina kontaktuppgifter

  • Trygghet

    HomeMaid har över 20 års erfarenhet i Branschen. Vi vet vad som krävs för att leverera ett bra resultat. 

  • Kvalitet

    HomeMaid har 97 % nöjda kunder. Det är något vi är stolta över och arbetar hårt för att behålla. 

  • Engagemang

    Vi löser det, nästan vad det än är. Lyhördhet och flexibilitet är vår styrka. När något oväntat händer på kort varsel finns vi här för dig. 

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer