Vare sig du vill ha regelbunden städning i hemmet eller bara få det lite extra rent innan svärmor kommer på besök finns vi här för dig. Som kund hos Trädgårdslycka får du ta del av detta erbjudande. Allt du behöver göra är att fylla i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och tar hand om allt. 

Vår ambition är att vara Sveriges bästa hemserviceföretag, det uppnår vi genom att ha branschens bästa anställda. Alla våra anställda har självklart kollektivavtal, riktiga anställningar och gedigna utbildningar. Dessutom är så väl vår personal som ditt hem självklart försäkrat när vi är där och jobbar. 

Vanliga frågor:

Vad behöver jag ha hemma?

En dammsugare och en extra påse. Allt annat ställer vi ut hos dig när vi påbörjar vårt uppdrag. Trasor, microfiberdukar, spegeldukar, mopp, hink, medel och allt annat vi behöver för att göra vårt jobb. Dessutom är det självklart fritt för dig att använda om du själv vill städa mellan våra tillfällen. 

Husdjur?

Vi på HomeMaid tycker om djur. Så länge dina husdjur inte är aggressiva eller farliga är det inget som helst problem. Vi uppskattar dock om du informerar oss om dem så att vi inte skickar personal med allergier till dig. Om ditt husdjur t.ex ogillar dammsugaren brukar vi kunna lösa det genom att flytta det till ett annat rum medan vi gör dammsuger. 

Kan ni hjälpa mig med...?

Ja. I regel kan vi det. Utöver den vanliga städningen är det vanligt att vi hjälper våra kunder med vardagssysslor som att byta sängkläder, styrka skjortor, byta handdukar, vika tvätt eller göra rent ugn och kylskåp. Om det är något du undrar över, bara säg till så kan vi säkert lösa det åt dig.