heroimage
HomeMaid ❤️ Properties & Partners
Gnisselfri flyttstädning
Önskar du prisuppgift på flyttstäd?

HomeMaid ❤️ Properties & Partners

På HomeMaid erbjuder vi flyttstäd med garanterat nöjda kunder. Vi vet hur viktigt det är att inte bara du som beställare blir nöjd med en flyttstäd utan även nya ägaren av lägenheten. Därför håller vi en genomgång av bostaden med nuvarande ägare och/eller köpare för att säkerställa att alla är helt nöjda med resultatet.

Att städa ur den gamla bostaden är inte det roligaste, särskilt inte när man mycket hellre vill packa upp och inreda i sitt nya hem. Dessutom kan en flyttstäd som inte blir godkänd bli dyr. Vi på HomeMaid har kunskap och vet vad som måste göras.

FLYTTStäd med Nöjd kund-garanti  

Vår nöjd kund-garanti och slutbesiktning efter genomförd flyttstäd säkerställer att både lämnande och övertagande part blir nöjd med resultatet. På så sätt slipper du som säljare oroa dig över att behöva åka tillbaka och rätta till något, och att du som hyresgäst kan känna dig trygg med att städningen är ordentligt utförd.  

Vanliga frågor och svar 

Behöver min bostad vara tom? 

Ja. Vi har förståelse för att vissa saker av olika anledningar kan behöva finnas kvar i bostaden vid flyttstädet, detta kan dock påverka vår möjlighet att garantera ett bra resultat.  

Tar ni med egen städutrustning?

Ja, ingenting behöver finnas i bostaden. HomeMaid står för såväl utrustning som medel vid flyttstäd. 

Hur lång tid tar en flyttstäd? 

Exakt tidsåtgång varierar givetvis med objektets storlek. Då en flyttstäd är ett relativt omfattande uppdrag arbetar vår personal alltid i specialutbildade flyttstädsteam. Kontakta oss gärna för en ungefärlig tidsuppskattning! 

Har du uteplats eller balkong?

Vi hjälper dig gärna, detta offereras separat.


Vi erbjuder även visningsstäd och fönsterputs

 

Dina kontaktuppgifter

  • Trygghet

    HomeMaid har över 20 års erfarenhet i Branschen. Vi vet vad som krävs för att leverera ett bra resultat. 

  • Kvalitet

    HomeMaid har 97 % nöjda kunder. Det är något vi är stolta över och arbetar hårt för att behålla. 

  • Engagemang

    Vi löser det, nästan vad det än är. Lyhördhet och flexibilitet är vår styrka. När något oväntat händer på kort varsel finns vi här för dig.