att bli kund

Fyll i formuläret längst ner på sidan med dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för att boka ett kostnadsfritt kundbesök. Uppge att förfrågan avser hemstädning för ”MatKomfort”.

Prislista Hemstäd

265 kr efter Rut
Minimitid: 2h

Så städar vi dina rum  

För att få bästa möjliga städresultat rekommenderar vi att det är undanplockat i hemmet när vi kommer. Här följer en detaljerad genomgång av vad som ingår vid en hemstäd i olika rum.  

Pris

hur ofta du vill ha städning samt var du bor. Fyll i formuläret längst upp på denna sida för att få en snabb prisuppskattning.  

Vanliga frågor och svar

Kommer samma person hem till mig varje gång?

Vi arbetar med fast personal hos våra kunder. I vissa fall kan det dock hända att ordinarie serviceassistent blir sjuk. I så fall ser vi givetvis till att skicka en minst lika duktig och tillmötesgående kollega som kan vikariera tills dess att ordinarie serviceassistent är på benen igen.

Kan jag boka städning en speciell dag och tid?

Kan jag boka städning en speciell dag och tid?
Ja, det går bra. Ha gärna i åtanke att vissa dagar och specifika tider kan vara svåra att boka på grund av att vi stundtals upplever hög belastning - men vi försöker vara så tillmötesgående som möjligt, och vi tar stor hänsyn till dina krav på tid och dagar för utförande av hemstädningen.

Fast månadskostnad med abonnemangsavtal

Du som kund hos oss har samma månadskostnad varje månad. 

Timbank

Vid abonnemangsavtal med jämn fakturering och timbank, sker fakturering som vanligt. Timmarna sparas i en timbank och bokas om till ett senare tillfälle tillsammans med kunden. Timmarna för de olika tjänsterna har olika värde, så en veckostädningstimme kan inte bytas rakt av mot exempelvis en fönsterputstimme. Saldot i timbanken ska inte överstiga en månads hemservice.

Garanti och kvalitet

Vi vill självklart att du ska vara nöjd med våra tjänster! Skulle du upptäcka att vi missat något vi kommit överens om: meddela oss snarast, senast inom 24 timmar, så kommer vi och åtgärdar detta så snart vi kan. Vi jobbar aktivt med kvalitetskontroller och utbildning av vår personal.