Växjö - Teamledare

Vill du vara med på en spännande resa och ge bättre livskvalitet för våra kunder? HomeMaid söker nu duktiga kollegor som vill ge bästa möjliga service genom att arbeta som teamledare.

Arbetsuppgifter
Som teamledare hos oss har du en viktig roll som ansiktet utåt. Du kommer i första hand arbeta med hemstädning i våra kunders privata hem. I din roll som teamledare kommer du också vägleda och utbilda både ny och befintlig personal. Du arbetar pedagogiskt och coachande för att ge de anställda de bästa förutsättningarna och en trygg upplevelse för att lyckas så bra som möjligt i sitt arbeta hos oss på HomeMaid. I rollen kommer du även arbeta med kvalitetsuppföljning och kontorsgöromål. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor.

Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande jobb i en mycket expansiv tjänstebransch! Vår personal är vår viktigaste resurs! Vi vet att det bästa arbetet utförs av nöjda, trygga medarbetare. Därför värnar vi om vår personal och har en personalpolicy som innehåller viktiga delar såsom utbildning, friskvårdsbidrag, individuell lönesättning, försäkringar mm. HomeMaid är medlem i Almega och följer därmed villkor enligt kommunals kollektivavtal.

Vi söker dig som
• Trivs med att utbilda och coacha
• Är pedagogisk, ansvarsfull och noggrann
• Trivs att arbeta tillsammans med dina kollegor och självständigt
• Drivs av att ge bästa möjliga service till våra kunder
• Har väl goda språkkunskaper i svenska tal och skrift
• Innehar B-körkort & tillgång till bil
• Har tidigare erfarenhet av städ samt jobbat med administrativa verktyg

Placering: Växjö
Anställning: 75-80% med 6 månader provanställning
Tillträde: Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Lön: Enligt kollektivavtal
Ansökan skickas till: Via ansökningsformuläret på hemsidan längre ner på sidan


Varmt välkommen i vårt team!

HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market sedan november 2005. Egna filialer finns på 14 orter i Sverige med huvudkontoret i Halmstad. Därutöver finns samarbetspartners i ett antal ytterligare städer.

Dina kontaktuppgifter
Address
Ladda upp CV/Personligt brev
Frågor