Växjö – Serviceassistent - flyttstäd & fönsterputs

Vill du vara med på en spännande resa och ge bättre livskvalitet för våra kunder? HomeMaid söker nu duktiga kollegor som vill ge bästa möjliga service genom att arbeta med fönsterputs och flyttstäd.

Arbetsuppgifter
Du kommer i första hand att arbeta med fönsterputs av våra kunders fönster och engångsuppdrag såsom flyttstäd och storstäd i våra kunders privata hem. Detta innebär dammsugning, damning, moppning, avfläckning mm. Även trädgårdsarbete kan förekomma. Du arbetar både tillsammans med kollegor men också självständigt.

Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande jobb med många utmaningar i en mycket expansiv tjänstebransch! Vår personal är vår viktigaste resurs!

Vi vet att det bästa arbetet utförs av nöjda, trygga medarbetare. Därför värnar vi om vår personal och har en personalpolicy som innehåller viktiga delar såsom utbildning, friskvårdsbidrag, individuell lönesättning, försäkringar mm. HomeMaid är medlem i Almega och följer därmed villkor enligt kommunals kollektivavtal.

Vad vi söker hos dig
• Trivs att arbeta tillsammans med dina kollegor men även självständigt
• Drivs av att ge bästa möjliga service
• Har en positiv attityd
• Är noggrann, ansvarsfull och punktlig
• Har goda språkkunskaper i svenska tal och skrift
• Innehar B-körkort och tillgång till bil

Meriterande
• Erfarenhet av fönsterputs och städ

Placering: Växjö
Anställning: 50-80% med 6 månader provanställning
Tillträde: Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Lön: Enligt kollektivavtal
Ansökan skickas till: via ansökningsformuläret på hemsidan längre ner på sidan

Varmt välkommen i vårt team!

HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market sedan november 2005. Egna filialer finns på 14 orter i Sverige med huvudkontoret i Halmstad. Därutöver finns samarbetspartners i ett antal ytterligare städer.

Dina kontaktuppgifter
Address
Ladda upp CV/Personligt brev
Frågor