Växjö – Glada och positiva serviceassistenter sökes

HomeMaid i Växjö växer, vill du vara med på en spännande resa och ge bättre livskvalitet för våra kunder?

I rollen som serviceassistent kommer du att arbeta med varierade arbetsuppgifter inom hemservice såsom veckostäd, storstäd, flyttstäd, visningsstäd och fönsterputs. I detta ingår även ex. tvätt, strykning, trädgårdstjänster mm.

Vi söker dig som är ansvarsfull och som trivs med att jobba både självständigt och tillsammans i ett team. 
Du behöver ha en positiv inställning med fokus på service. 
Du har förmågan att se vad som behöver göras, är inte rädd för att hugga i tillsammans med dina kollegor och har ett sinne för detaljer - Detta gör att du kan leverera HomeMaids speciella magi till kunderna. 
Du älskar att städa och ser en stor yrkesstolthet i det du gör. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. 

Hos oss blir du en viktig del i ett team som arbetar för att förbättra vardagen för andra människor. Vi erbjuder grundutbildning, trygga anställningsvillkor, individuell lönesättning, kollektivavtal, friskvårdsbidrag, försäkringar och inte minst en välkomnande arbetsplats där alla spelar roll.

Anställningen avser deltid. Då många av våra kunder har husdjur så behöver du vara allergifri och inte ha några rädslor för ex hund eller katt.
Du bör behärska svenska i tal och skrift och B-körkort är ett krav.

Placering: Växjö
Tillträde: löpande
Ansökan skickas till: vaxjo@homemaid.se eller via ansökningsformuläret på hemsidan

Varmt välkommen i vårt team!

HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market sedan november 2005. Egna filialer finns på 14 orter i Sverige med huvudkontoret i Halmstad. Därutöver finns samarbetspartners i ett antal ytterligare städer.

Dina kontaktuppgifter
Address
Ladda upp CV/Personligt brev
Frågor