Stockholm - Glada barnskötare

HomeMaid i Stockholm växer kraftigt…
… vill du vara med på en spännande resa och ge bättre livskvalitet för våra kunder?

Just nu ser vi en ökad efterfrågan hos våra kunder speciellt vad gäller barnuppdragstjänster. Vi söker därför dig som trivs och är duktig på att arbeta med barn. Du bör ha barnskötarutbildning eller annan dokumenterad erfarenhet av arbete med barn. Vi önskar att du är serviceinriktad, flexibel med ett ödmjukt sätt gentemot våra kunder.

I rollen som barnskötare kommer du att bland annat få arbeta extra inom ett roligt, utvecklande och varierande arbete. Du kommer att hjälpa våra kunder i Stockholm med att hämta barn och laga lättare mål. Du är en glad, lekfull men ansvarstagande, trygg person som har förståelse för ett barns behov samt kan hantera olika situationer som kan uppstå i ett barns vardag. Barnen för dig är i fokus och du gläds av att se dem utvecklas.

Du har en god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Placering: Stockholm 
Tillträde: löpande 
Ansökan skickas till: jobbstockholm@homemaid.se eller via ansökningsformuläret på hemsidan

Varmt välkommen med din ansökan!


HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market sedan november 2005. Egna filialer finns på 14 orter i Sverige med huvudkontoret i Halmstad. Därutöver finns samarbetspartners i ett antal ytterligare städer.

Dina kontaktuppgifter
Address
Ladda upp CV/Personligt brev
Frågor