Stockholm - Duktiga serviceassistenter inom flytt- och storstädning

HomeMaid i Stockholm växer, vill du vara med på en spännande resa och ge bättre livskvalitet för våra kunder?

Stockholm - Duktiga serviceassistenter inom flytt- och storstädning

I rollen som Serviceassistent ingår storstädning, flyttstädning och fönsterputs med mera och du kommer att få arbeta runt om i Stor-Stockholm. Periodvis kommer du även att arbeta inom hemstädning där du kommer att få arbeta inom ett varierande och roligt arbete och för rätt person finns det utvecklingsmöjligheter.

Vi önskar att du är serviceinriktad, flexibel och har ett ödmjukt sätt gentemot våra kunder och kan ta ansvar för ditt eget område. Tidigare erfarenhet av städning eller om du har gått en kurs inom städbranschen är meriterande. Du behöver ha ett öga för detaljer, kunna följa instruktioner, arbeta metodiskt och skall vara lojal mot dina arbetskamrater samt vara en god representant för HomeMaid. Viktigt är även att kunna arbeta självständigt och kunna ta instruktioner från ansvarig.

Eftersom våra instruktioner för städning är på svenska bör du behärska svenska, grundnivå i tal och skrift.

Arbetet sker hos kunder i och omkring Stor-Stockholm så det är naturligtvis viktigt att vara flexibel med resväg. B-körkort för denna tjänst är mycket meriterande.

Vi värnar om vår personal och har en personalpolicy som innehåller viktiga delar såsom utbildning, friskvårdsbidrag, individuell lönesättning, försäkringar m.m. HomeMaid är medlem i Almega och följer därmed villkor enligt kollektivavtal beroende på vilken tjänst som utförs. Vår personal är vår viktigaste resurs!

Placering: Stockholm 
Tillträde: löpande 
Ansökan skickas till: jobbstockholm@homemaid.se eller via ansökningsformuläret på hemsidan

Varmt välkommen med din ansökan!


Dina kontaktuppgifter
Address
Ladda upp CV/Personligt brev
Frågor