Ludvika - Serviceassistent

HomeMaid i Ludvika växer kraftigt…
… vill du vara med på en spännande resa och ge bättre livskvalitet för våra kunder?

Vi erbjuder ett spännande jobb med många utmaningar i en tjänstebransch som ständigt växer. Arbetsuppgifterna är varierande och består av allt som kan tänkas inom städ. Eftersom våra kunder köper städning regelbundet så är det viktigt att vi alltid kan leverera till 100%.

För att trivas hos oss så är det viktigt att du tycker om att ge service, är ansvarsfull, noggrann, flexibel och kan arbeta självständigt men också tillsammans med andra. 
Du måste helt enkelt älska att städa! Och när du är klar, kunna vända dig om och vara stolt över din prestation! Har du den yrkesstoltheten är du just den som vi söker till vårt glada och roliga gäng!  Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet. 

Vi värnar om vår personal och har en personalpolicy som innehåller viktiga delar såsom utbildning, friskvårdsbidrag, individuell lönesättning, försäkringar mm. HomeMaid är medlem i Almega och följer därmed villkor enligt kollektivavtal beroende på vilken tjänst som utförs. Oavsett befattning önskar vi att vårt team har en positiv inställning, fokus på serviceinriktning och gillar en föränderlig miljö.

Husdjur förekommer ofta i våra kunders hem, därför är det bra om du inte allergisk eller rädd för pälsdjur. Du bör behärska svenska i tal och skrift och samt ha bilkörkort och tillgång till egen bil.

Anställningen avser deltid och går bra att kombinera med annat jobb eller studier

Placering: Ludvika
Tillträde: löpande 
Ansökan skickas till: jobbdalarna@homemaid.se eller via ansökningsformuläret på hemsidan

Varmt välkommen i vårt team!

HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market sedan november 2005. Egna filialer finns på 14 orter i Sverige med huvudkontoret i Halmstad. Därutöver finns samarbetspartners i ett antal ytterligare städer.

Dina kontaktuppgifter
Address
Ladda upp CV/Personligt brev
Frågor