Kalmar - Serviceassistent - hemstäd

Vill du vara med på en spännande resa och ge bättre livskvalitet för våra kunder? HomeMaid söker nu duktiga kollegor som vill ge bästa möjliga service genom att arbeta med hemstäd i kunders privata bostad!

Arbetsuppgifter
Som serviceassistent hos oss har du en viktig roll som ansiktet utåt. Du kommer att arbeta med hemstädning vilket inkluderar bl.a. dammsugning, damning, strykning och moppning i våra kunders privata bostad. Du arbetar självständigt och ansvar för dina egna kunder.

Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande jobb med många utmaningar i en mycket expansiv tjänstebransch! Vår personal är vår viktigaste resurs!

Vi vet att det bästa arbetet utförs av nöjda, trygga medarbetare. Därför värnar vi om vår personal och har en personalpolicy som innehåller viktiga delar såsom utbildning, friskvårdsbidrag, individuell lönesättning, försäkringar mm. HomeMaid är medlem i Almega och följer därmed villkor enligt kommunals kollektivavtal.

Vi söker dig som
• Trivs att arbeta självständigt med städning i privata hem
• Drivs av att ge bästa möjliga service till våra kunder
• Är noggrann, ansvarsfull och punktlig
• Har en positiv attityd
• Har grundläggande språkkunskaper i svenska tal och skrift
• Innehar B-körkort och tillgång till bil

Meriterande
• Arbetslivserfarenhet av städ

Placering: Kalmar
Anställning: 50% med 6 månader provanställning
Tillträde: Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Lön: Enligt kollektivavtal
Ansökan skickas till: Via ansökningsformuläret på hemsidan längre ner på sidan

Varmt välkommen med din ansökan! 

HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market sedan november 2005. Egna filialer finns på 14 orter i Sverige med huvudkontoret i Halmstad. Därutöver finns samarbetspartners i ett antal ytterligare städer. 

Dina kontaktuppgifter
Address
Ladda upp CV/Personligt brev
Frågor