Vi söker Teamledare till Halmstad

Är du serviceminded och söker en ny utmaning? Vill du arbeta i en varierande roll som Teamledare med fokus på kundservice och utbildning? Då är tjänsten som Teamledare till HomeMaid i Halmstad en tjänst för dig!

HomeMaid vet hur svårt det är att få tiden att räcka till. Vi fixar det mesta från hemstädning, fönsterputsning, flyttstädning och kontorsservice. HomeMaid är medlemmar i Almega och har kollektivavtal med Kommunal. Våra professionella medarbetare har därför schyssta villkor med riktiga löner, pensioner och semestrar.

Tillsammans är HomeMaid ett av Sveriges mest anlitade hemserviceföretag. Sedan 1997 har vi hjälpt tusentals familjer med veckostädning, hushållsnära tjänster och annan städhjälp, vilket gör att våra kunder får en gnisselfri vardag.

Om Tjänsten
I din roll som teamledare kommer du ha egna kunder och serviceuppdrag. Du kommer tillsammans med andra teamledare stå för bland annat utbildning och ledning av serviceassistenter samt uppföljning och stöd till befintlig personal. Som teamledare ansvarar du tillsammans med områdesansvarig för kvalitetskontroller hos våra kunder. Ditt arbete kommer även att omfatta kontorsgöromål inom kundservice, så som mail- och telefonkontakt med våra befintliga och nya kunder.

Tjänsten är på deltid ca 70% där dina arbetstider är helgfria vardagar dagtid. Det finns på sikt möjlighet till heltid.

Om Dig
Har du tidigare arbetat som teamledare inom servicebranschen eller har du annan relevant ledarerfarenhet kan du vara rätt person för tjänsten som teamledare! För att passa i rollen tror vi att du är en engagerad person som har intresse inom service och har en pedagogisk kunskap. Vi ser gärna att du har någon tidigare erfarenhet av kundservice och administrativ vana.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Krav: Körkort, gärna tillgång till egen bil.


Om Ansökan
Du ansöker genom att maila ditt CV och personligt brev till halmstad@homemaid.se
Rekryteringsprocessen sker löpande.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss via mail halmstad@homemaid.se 

Välkommen med din ansökan!

Dina kontaktuppgifter
Address
Ladda upp CV/Personligt brev
Frågor