Halmstad - Ekonomiassistent

HomeMaid i Halmstad växer kraftigt…
… vill du vara med på en spännande resa och ge bättre livskvalitet för våra kunder?

HomeMaid söker EKONOMIASSISTENT till huvudkontoret!


HomeMaids affärsidé är att skänka lite magi till våra kunders vardag genom att avlasta dem bekymret att hinna med både hem, jobb och familj. Vi tar ansvar för våra kunders hem, verkar och agerar lokalt utifrån de förutsättningar som råder just på orten. Vi kan vår stad! HomeMaid finns idag representerat på 20 orter och vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag och kommuner. HomeMaid har en omsättning på ca 220 MSEK.

Vi söker:


Ekonomiassistent 75 % till vårt huvudkontor i Halmstad

Som ekonomiassistent kommer du att jobba med vanligt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning. Det kan exempelvis vara:

- Fakturering

- Inbetalningar

- Reskontrahantering

- Kontakt med kunder och kollegor i hela landet

- Övriga kontorsgöromål


Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker Dig som har:

  • Erfarenhet att jobba med ekonomi med minst gymnasieekonom bakgrund
  • Erfarenhet att jobba med affärssystem, ekonomisystem och Excel
  • Du är noggrann, flink, serviceinriktad, nyfiken och kreativ. I ett serviceinriktat tillväxtföretag är flexibilitet och förmågan att hålla många bollar i luften viktigt. Du är därför prestigelös och tycker det är roligt att vara ”en i teamet”.

Tjänsten är ett föräldravikariat på 75 % under 2019.

Välkommen att bli en av oss!

Sista ansökningsdag 2019-02-15. Ansökan skickas till michaela.maier@homemaid.se.

OBS! Använda ej formuläret nedan för att ansöka!

HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market sedan november 2005. Egna filialer finns på 20 orter i Sverige med huvudkontoret i Halmstad. Därutöver finns samarbetspartners i ett antal ytterligare städer.

Dina kontaktuppgifter
Address
Ladda upp CV/Personligt brev
Frågor