Halmstad – Ekonom inom redovisning och lön

HomeMaid i Halmstad växer kraftigt…
… vill du vara med på en spännande resa och ge bättre livskvalitet för våra kunder?

Vill du bli en del av ett företag i tillväxtfas? Har du tidigare erfarenhet av redovisning och lön? Lockas du av att arbeta på ett företag med högt i tak, engagemang och familjär känsla? Missa då inte att söka denna tjänst på HomeMaid i Halmstad!Om tjänsten

HomeMaid har sedan 1997 hjälpt tusentals familjer med veckostädning, hushållsnära tjänster och annan städhjälp, så att de får tid till det som är viktigt på riktigt. Rent magiskt, faktiskt! Företaget finns idag representerat på 18 orter och erbjuder hemservicetjänster till privatpersoner, företag och kommuner.

Arbetet som ekonom innebär att du ungefär halvtid arbetar med löneprocessen, från start till mål. Du finns tillgänglig och ger service till medarbetare, gällande semesterfrågor, frånvarohantering, arbetsgivarintyg osv. Resterande tid av tjänsten innebär arbete med den löpande redovisningen; bokföring, uppföljning, prognoser och månadsbokslut. Du kommer ingå i en grupp om åtta personer och rapporterar till CFO. På sikt kan tjänsten innebära en utvecklingsmöjlighet att bli ansvarig för redovisningen.

Förutom att bli en del av ett företag i en tillväxtbransch, med härliga kollegor som börjar varje morgon med frukost tillsammans, får du också stor möjlighet till flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag och friskvårdstimmar varje månad. Arbetsplatsen är belagd i centrala Halmstad, bara ett stenkast från tågstationen och Halmstad city.

Om dig

Vi söker dig som har ekonomiutbildning från högskola/universitet samt något års arbetserfarenhet. Saknar du utbildning har du istället förvärvat motsvarande erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete under ett flertal år i liknande funktion. Du har vana av att arbeta i affärssystem och är digital i ditt arbetssätt.


För att nå framgång i denna tjänst är det viktigt att du är nyfiken, flexibel och har öga för detaljer. Du är en lösningsorienterad person med glimten i ögat som trivs med ett stundtals högt arbetstempo. Du har en förmåga att leda sig själv och besitter en god social kompetens.
Tjänsten har en stor bredd i arbetsuppgifter, högt och lågt, vilket kräver att du är prestigelös och hugger i där det behövs. Du lockas av att ha möjlighet att effektivisera och utveckla processer, och är inte rädd för att vara drivande i olika projekt och förbättringsåtgärder.Viktigt för tjänsten:
- Tidigare erfarenhet av redovisning, bokföring och månadsbokslut

- God kännedom om löneprocessen

- Att du är prestigelös, flexibel och analytisk

- Flytande svenska i tal och skrift

Om anställningen

HomeMaid har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.


Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Du kommer att bli anställd direkt hos HomeMaid. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.Kontakta gärna rekryterare Hanna Bonli om du har frågor, på 073-684 77 73 eller hanna.bonli@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market sedan november 2005. Egna filialer finns på 14 orter i Sverige med huvudkontoret i Halmstad. Därutöver finns samarbetspartners i ett antal ytterligare städer.