Göteborg - operativ Teamledare

HomeMaid i Göteborg växer kraftigt…
… vill du vara med på en spännande resa och ge bättre livskvalitet för våra kunder?

HomeMaid har en mycket hög tillväxt och vi behöver därför komplettera vårt kontor i Göteborg med operativ Teamledare. I rollen arbetar du med utbildning av våra serviceassistenter och tjänster i hemmet för våra kunder. 

- utbildning av Serviceassistenter
- städning
- fönsterputsning
- tvättning
- strykning m.m.

För dig som är intresserad finns möjlighet att avancera inom HomeMaids organisation. Vi erbjuder dig ett spännande jobb med många utmaningar i en mycket expansiv tjänstebransch! Vår personal är vår viktigaste resurs!

Vi värnar om vår personal och har en personalpolicy som innehåller viktiga delar såsom utbildning, friskvårdsbidrag, individuell lönesättning, försäkringar mm. HomeMaid är medlem i Almega och följer därmed villkor enligt kollektivavtal beroende på vilken tjänst som utförs. Oavsett befattning önskar vi att vårt team har en positiv inställning, fokus på serviceinriktning och gillar en föränderlig miljö.

Teamledare
För att serva våra kunder behöver vi fler operativa Teamledare Vi söker kontinuerligt efter duktiga och erfarna kollegor. Vi önskar att du är serviceinriktad, lojal mot dina arbetskamrater och företaget och arbetar med kundfokus. Du har tidigare erfarenhet av professionellt städ. Du bör behärska svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Placering: Göteborg
Anställningsgrad: 85%
Tillträde: Omgående
Ansök via ansökningsformuläret nedan

Varmt välkommen i vårt team!

HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market sedan november 2005. Egna filialer finns på 14 orter i Sverige med huvudkontoret i Halmstad. Därutöver finns samarbetspartners i ett antal ytterligare städer.

Dina kontaktuppgifter
Address
Ladda upp CV/Personligt brev
Frågor