Gävle - Vi söker just dig!

HomeMaid i Gävle söker serviceassistent på 40 %.

Tycker du om att ta hand om ett hem?
Är noggrann och tycker om att pyssla med lite av varje som tex städning, bäddning, strykning och lite matlagning ibland?
Har du körkort och tillgång till bil?
Behärskar du det svenska språket i både tal och skrift, är kvinna på 40 + eller gärna äldre med en massa livserfarenhet då kan du vara den vi söker!

Viktigt är att du är rökfri och ej problem med rygg, nacke eller axlar.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi värnar om vår personal och har en personalpolicy som innehåller viktiga delar såsom utbildning, friskvårdsbidrag, individuell lönesättning, försäkringar mm. HomeMaid är medlem i Almega och följer därmed villkor enligt kollektivavtal beroende på vilken tjänst som utförs. Vår personal är vår viktigaste resurs!

Tjänsten är på ca 40% och för den som vill går det att komplettera med andra uppdrag hos oss så du kan arbeta upp till 80-90% om du skulle önska.

Placering: Gävle

Vänta inte med din ansökan då tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut

Ansökan skickas till: gavle@homemaid.se eller via ansökningsformuläret här nedan.

Varmt välkommen i vårt team!

HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market sedan november 2005. Egna filialer finns på 14 orter i Sverige med huvudkontoret i Halmstad. Därutöver finns samarbetspartners i ett antal ytterligare städer.

Dina kontaktuppgifter
Address
Ladda upp CV/Personligt brev
Frågor