Gävle - Kundtjänstmedarbetare

HomeMaid i Gävle växer kraftigt…
… vill du vara med på en spännande resa?

Engagerad och driven kundtjänst sökes till HomeMaid i Gävle

Är du en driven och social person? Har du erfarenhet av planering, administration och försäljning? Vill du arbeta i ett företag med högt i tak och familjär känsla? Då ska du söka den här tjänsten. För vi växer så det knakar!

Om tjänsten

Som kundtjänst på HomeMaid är du en viktig del i dagliga driften på kontoret i Gävle. Du kommer att ansvara för vår kundtjänst. Rollen är bred och innebär att du tillsammans med de övriga områdesansvariga kommer att vara HomeMaids ansikte utåt i Gävle. Ett stort fokus kommer att ligga på att genomföra kundbesök med målet att få ännu fler nöjda kunder. Du har administrativt ansvar samt är spindeln i nätet som löser de problem som uppstår.

Vem trivs här?

Du som gillar kundkontakter, planering och administrativt arbete samt försäljning kommer att ha en bra grund att stå på. För att nå framgång i denna tjänst är det viktigt att du är effektiv, flexibel, proaktiv och har öga för detaljer. Du tvekar inte att kavla upp ärmarna för att hjälpa till där det behövs. Vidare är du en lösningsorienterad person med glimten i ögat som trivs med ett stundtals högt arbetstempo. Vi tror att du har erfarenhet av liknande tjänster men vill utvecklas vidare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av tjänstesektorn. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Vi erbjuder en spännande och trevlig arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik!

Intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt! Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 31 maj. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående och 6 månaders provanställning.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Regionchef Helen Andersson på HomeMaid tfn: 026-12 57 60.

Placering: Gävle
Utbildningsnivå:
- Gymnasial utbildning (meriterande)

Arbetslivserfarenhet:
- Administrativ assistent, 5 års erfarenhet eller mer (meriterande)

B-körkort
Du behöver ha tillgång till egen bil.

Ansökan skickas via mejl till: helen.andersson@homemaid.se

Välkommen med din ansökan senast 31 maj 2019!

 

HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market sedan november 2005. Egna filialer finns på 14 orter i Sverige med huvudkontoret i Halmstad. Därutöver finns samarbetspartners i ett antal ytterligare städer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dina kontaktuppgifter
Address
Ladda upp CV/Personligt brev
Frågor