Ängelholm - Serviceassistent

HomeMaid i Ängelholm växer kraftigt…
… vill du vara med på en spännande resa och ge bättre livskvalitet för våra kunder?

HomeMaid har en mycket hög tillväxt och har nu öppnat ett nytt kontor i Ängelholm. 
Vi behöver därför komplettera styrkan i Ängelholm med fler serviceassistenter. Som serviceassistent arbetar du med tjänster i hemmet för våra kunder. Det kan vara:

- städning
- fönsterputsning
- tvättning
- strykning m.m.

För dig som är intresserad finns möjlighet att avancera inom HomeMaids organisation. Vi erbjuder dig ett spännande jobb med många utmaningar i en mycket expansiv tjänstebransch! Vår personal är vår viktigaste resurs!

Vi värnar om vår personal och har en personalpolicy som innehåller viktiga delar såsom utbildning, friskvårdsbidrag, individuell lönesättning, försäkringar mm. HomeMaid är medlem i Almega och följer därmed villkor enligt kollektivavtal beroende på vilken tjänst som utförs. Oavsett befattning önskar vi att vårt team har en positiv inställning, fokus på serviceinriktning och gillar en föränderlig miljö.

Serviceassistent
För att serva våra kunder behöver vi fler serviceassistenter. Vi söker kontinuerligt efter duktiga och erfarna serviceassistenter. Vi önskar att du är serviceinriktad, lojal mot dina arbetskamrater och företaget och arbetar med kundfokus. Du bör behärska svenska i tal och skrift och ha bilkörkort.


Placering: Ängelholm
Tillträde: löpande
Ansökan skickas till: angeholm@homemaid.se eller via ansökningsformuläret på hemsidan

Varmt välkommen i vårt team!

HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market sedan november 2005. Egna filialer finns på 14 orter i Sverige med huvudkontoret i Halmstad. Därutöver finns samarbetspartners i ett antal ytterligare städer.

Dina kontaktuppgifter
Address
Ladda upp CV/Personligt brev
Frågor