Välkommen till oss på HomeMaid i Stockholm! Vi servar hela Storstockholm

♪ ♪ Stockholm i vårt hjärta ♪ ♪. Vi kan bara hålla med Berghagen! Sedan vi 2001 slog upp portarna i Stockholm har vi med stolthet levererat service till våra kunder i hela Storstockholm med omnejd. Vårt kunniga team består av yrkesstolta serviceassistenter som dagligen gör sitt yttersta för att våra kunder skall få komma hem till ett skinande rent hem.

I Stockholm erbjuder vi förutom hemstädning, även en rad andra tjänster som inköp och matlagning, tvätt och strykning, trädgårdsskötsel med mera, med mera. För våra kunder är vi alltid bara ett samtal bort.

Våra kunder är trygga i att vi kan vårt Stockholm. Vi känner självklart till på vilken hörna fiskaffären eller bageriet ligger om du behöver hjälp med middagsinköpen.

P.S
Om du är inne i stan och njuter av körsbärsträden i Kungsträdgården på vårkanten oljar vi mer än gärna in altanen under tiden.

 
Områdesansvariga
Jesper, Triin, Robin och Johanna

”Fantastiskt! Stort tack för extremt bra service – ni imponerar för varje gång!”
”Hej Världens Absolut Bästa! Tack så jättemycket för hjälpen. Så tar vi fönsterputsning i Januari/Februari sedan från timbanken istället. Beställer detta efter jul helgen. Tack för all hjälp under året. Du/Ni/HomeMaid/Grazyna är jättebra    !!! God Jul & Gott Nytt År ! Leif”
HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Stockholm!
Telefon
08-556 954 44
Adress
Landsvägen 37, 172 63 Sundbyberg

Våra tjänster i Stockholm

Lediga jobb

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer

 

Vad kan vi hälpa dig med?
Räkna ut ditt pris här!